Bonnema

Podotherapie Bonnema

Heb je een sportblessure, standsafwijking aan uw voeten, knie of rugklachten? Aarzel dan niet en neem gerust contact met mij op voor een consult.

Onze diensten

Voetbal steunzolen

Voet-, knie en rugklachten

Pijn bij het lopen of last van je voeten, knieën of rug? vaak is de oorzaak te vinden bij je voeten. Via een podotherapeutisch onderzoek kan ik vaststellen of de oorzaak van de klachten in het lichaam kan worden teruggevonden. 

 

3D scan

Podotherapeutische zolen

Podotherapie Bonnema maakt gebruikt van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Aan de hand van een 3D-scan van je voeten worden de inlegzolen gefreesd. Daarna worden de inlegzolen met de hand op maat gemaakt. 

voetbal blessures

Kinderpodotherapie

Kinderen zijn volop in ontwikkeling. Na één tot twee jaar kunnen kinderen lopen. De beentjes staan dan in een O-stand en de voeten zijn plat. Op een gegeven ogenblik worden de benen rechter en kunnen ze zelfs een lichte X-stand krijgen. Rond het zevende of achtste levensjaar zou alles weer recht moeten staan.


Hardloop steunzolen

Sportpodotherapie

Als je sport, vraag je meer van je lichaam dan tijdens dagelijkse bezigheden. Om blessures te voorkomen, is het belangrijk dat de gewrichten in de bewegingsketen stabiel zijn.

Elke voet is anders en sporten verschillen. 


anti pronatie

Sportblessures

Iedere sport kent zijn eigen bewegingspatroon. Vanuit een uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van de blessure kijk ik naar de mogelijkheden. Als het nodig is werk ik met andere specialisten samen om jouw klachten goed en snel te verhelpen of verminderen.