3D Print steunzolen 

Van een dynamische drukanalyse tot een 3D geprinte steunzool. Het is vanaf nu mogelijk om op basis van een dynamische footscan, analyse van uw podotherapeut een 3D geprinte steunzool te ontwerpen. 

3D print steunzolen
drukmeet

Na een intakegesprek scant en analyseert de podotherapeut uw gangpatroon met behulp van de dynamische footscan systeem.

3d zolen

Op basis van de footscan genereert onze software een steunzool ontwerp. Dit ontwerp kan verder aangepast worden op basis van uw specifieke wensen en het advies van de podotherapeut. De 3D printers transformeren het design vervolgens in ultralichte inlegzolen. 

fiets zolen

Na de laatste kwaliteitscheck ben u welkom om u 3D inlegzolen aan te meten bij uw podotherapeut en om uw lichaam zo bij iedere stap balans te geven. 

zolen

Voor alledaags gebruik

Uw dagelijkse comfort verhogen. 3D print inlegzolen corrigeren uw gangpatroon, genezen voet, knie en heupklachten en helpen bij het voorkomen van blessures aan de onderste ledematen.

hielklachten

Tijdens het sporten

Verbeter uw prestaties. Om uw potentieel optimaal te benutten zijn de 3D inlegzolen individueel op maat gemaakt. Dit voor professionals en recreanten in allerlei sporttakken zoals atletiek, fietsen, golfen, zaalsporten, tennis en voetbal. 

zooltjes

Op het werk

Verhoog uw doeltreffendheid. In ziekenhuizen, in de horeca, voor de klas, als postbode... Op hun werk zijn dagelijks miljoenen mensen op de been. Hierbij riskeren ze een blessure als gevolg van een afwijkend gangpatroon. 3D inlegzolen kan zowel preventief al curatief werken.