Aangenaam, mijn naam is Luuc Bonnema en misschien ben ik wel de podotherapeut
Podotherapeutwaar je naar zoekt! Heb je een sportblessure, een stands-afwijking aan uw voeten, knie- of rugklachten?Aarzel dan niet en neem gerust contact met mij op voor een consult.

Vanaf het moment dat je binnenkomt, zal ik u begroeten met een glimlach. Zal er zeker van zijn dat u goed wordt behandeld en een goed begrip hebt van het beoordelings- / behandelingsproces. Ben afgestudeerd aan de Paramedische Hogeschool Eindhoven met een Bachelor of Science. Tijdens mijn studie werkte ik als voetbaltrainer bij vv Rpc, vv Geldrop en PSV soccerschool. Wat ik uiteraard nu nog met plezier doet. Daarnaast zal ik volgend jaar voetbaltrainer zijn bij FC Eindhoven. 

Hoewel ik een ​​passie heb voor alle aspecten van Podotherapie, heb ik ook een grote interesse in: Musculoskeletale pathologieën, sportspecifieke pathologieën, schadepreventie en -management.

nl_NLDutch
nl_NLDutch